Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIJE VIŠE IŠLO

Nekadašnji Hajdukov "mister sto posto" dobio otkaz u saudijskom drugoligašu

Ante Miše više nije trener saudijskog Al-Adalaha, u kojem je proveo točno šest mjeseci.

Ante Miše (Foto: Afp)

Sredinom lipnja, ambiciozni saudijski Al-Adalah za trenera je postavio Antu Mišu, bivšeg nogometaša te trenera Hajduka u dva navrata.

Ambiciozni po tome da im je cilj bio osvojiti drugoligaško natjecanje i plasirati se u prvu ligu.

Surov trenerski posao u Saudijskoj Arabiji

Iako su još uvijek u igri za to, u vodstvu kluba su procijenili kako Miše ipak nije čovjek koji će s klupe odraditi taj posao. Al-Adalah je u 13 kola upisao osam pobjeda, dva neodlučena susreta i tri poraza te zaostaje četiri boda za prvim Al-Qadisiyahom.

Nažalost po Mišu, saudijski vlasnici inače su dosta laki na obaraču, tako da su ga posla koštala samo dva boda u posljednja tri kola. Do tog lošeg niza sve je bilo u redu, no ovo sve samo dokazuje koliko je surov trenerski posao, posebno na bliskom istoku.

Miše u Aziji radi posljednjih nekoliko godina, a posljednji posao u ovim krajevima imao je 2018. godine, kad je vodio mostarski Zrinjski.

Na klupi Hajduka bio je u sezoni 2008./2009., kad je zbog sjajnog startnog pobjedničkog niza dobio nadimak "Mister sto posto". Klupu je napustio nakon lošeg ulaska u iduću sezonu, koji je obilježilo europsko ispadanje od slovačke Žiline. Vratio se kratko krajem sezone 2010./2011., no nije poveo Hajduk u iduću sezonu.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider