Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bjeličin omiljeni džoker

Katastrofalna ozljeda Osijekovog napadača: Joj, što mu je sve stradalo!

Nogometaši Osijeka pripremaju se za dvoboj s Goricom u 33. kolu Hrvatski Telekom Prve lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U jeku priprema za gostovanje u Velikoj Gorici ovog petka NK Osijek saznao je katastrofalnu vijest.

Ante Erceg teško se ozlijedio na treningu, poslije jednog žustrog dvoboja i borbe za loptu ostao je ležati, nakon čega je kolima Hitne pomoći prebačen u Klinički bolnički centar Osijek gdje je proveo noć s utorka na srijedu.

Prvi pregledi sugerirali su kako nema prijeloma kosti, ali detaljnim pretragama utvrđeno je kako su mu stradali prednji križni ligamenti desnog koljena, kao i lateralni i kolateralni ligamenti, a ima i parcijalnu rupturu stražnjih ligamenata. U prijevodu, ozljeda je izrazito teška i Erceg će morati na operaciju, a zatim ga čeka oporavak koji će trajati više od pola godine.

S ovime je vjerojatno završila i Ercegova epizoda u Osijeku jer on se u Gradskom vrtu nalazi kao igrač Brondbyja na posudbi koja traje do kraja lipnja. Po isteku posudbe treba se javiti u Dansku gdje ima ugovor do ljeta 2022. godine.

Premda je svojom borbenošću osvojio srca Osijekovih navijača i bio džoker Nenada Bjelice s klupe, teško je očekivati da će Osijek ići u otkup njegovog ugovora u situaciji u kojoj znaju da im neće biti na dispoziciji cijelo ljeto i jesen...

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider