Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrijeme je za četvrtu sreću

Junak Hajduka otkrio što je bio ključ pobjede i najavio ždrijeb u petak

Ante Erceg bio je junak pobjede Hajduka nad Brondbyjem. S dva gola srušio je tvrde Dance u grotlu Poljuda i trasirao Hajduku put do play-offa Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Jako teška utakmica, bilo je sparno. Čekali smo ih, znamo da je publika htjela da ih napadnemo, ali trener je rekao da ne srljamo. Ispunili smo trenerove zahtjeve i to je upalilo. Došli smo do prvog gola i onda je sve bilo lakše'', rekao je Erceg za HRT nakon utakmice.

Dnjipro, Liberec i Maccabi u posljednje su tri sezone izbacivali Hajduk na posljednjoj stepenici kvalifikacija za Europsku ligu. Vrijeme je za četvrtu sreću i prolazak te ključne stepenice.

''Imamo dobru ekipu, ostali smo na okupu. Mislim da imamo šanse, čekamo taj ždrijeb u petak. Zna se što je naš cilj, ući u skupine Europske lige'', izjavio je Ante Erceg.

Junak Hajdukove pobjede zabio je oba gola. Bijeli napadač u strijelce se upisao u 59. i 63. minuti. Međutim, Hajduk je pokazao da ima širinu i da se nikoga ne treba bojati na Poljudu.

''Očekivali smo tešku utakmicu, bilo je jako sparno, oni se na to nisu adaptirali. U drugom dijelu smo ih slomili, mi imamo puno igrača koji mogu riješiti utakmicu, ovoga puta to je bio Erceg koji je zabio dva gola... Bili smo optimistični i to se obistinilo. Mi smo na Poljudu favoriti protiv svakoga, hvala navijačima koji su došli u ovako velikom broju, bez njih ovo ne bi bilo moguće, i hvala Uefi što je ublažila kaznu jer nogomet se igra zbog navijača'', kazao je Nikola Vlašić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider