Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lijepa gesta

Navijač Dinama se požalio klubu, a onda mu se javio Ante Ćorić i oduševio ga

Navijač Ivan požalio se Dinamu kako je prije nekoliko godina pitao Antu Ćorića za dres, dobio je obećanje, no dres nije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je u sklopu trećeg kola SuperSport Prve HNL pobijedio Istru 4:1. Modri su opravdali ulogu favorita i sada se okreću borbi za Ligu prvaka.

Nakon utakmice navijači su na društvenim mrežama čestitali na pobjedu, a jedan komentar je izazvao veliku pažnju.

Navijač Ivan požalio se Dinamu kako je prije nekoliko godina pitao Antu Ćorića za dres, dobio je obećanje, no dres nije. Odgovor vjerojatno nije očekivao, a dobio ga je baš od Ćorića.

"Kopka me nešto već pet godina. 2017 na utakmici Dinama protiv Istre (5:1), bio sam dodavač lopti i nakon utakmice pitao sam Ćoru za dres, a on mi je rekao da je već nekom obećao i da će mi sljedeći puta dati. Sljedeći put se nikad nije desio, prijatelj me već pet godina zaje*ava za taj trenutak i pita "Kad će taj dres od Ćorića?" I kad a god Dinamo igra s Istrom sjetim se tog frenda. Ćora reagiraj, dres", napisao je navijač Ivan.

"Javi se u direct, ide dres šefe. Samo reci koji klub", napisao je Ćorić i oduševio navijače Dinama.

Ante Ćorić je slovio za veliko hrvatskog talenta, predviđala mu se velika karijera, no odlaskom u Romu sve je krenulo nizbrdo. U Rimu nije dobio priliku, a pokušavao se vratiti vrhunskom nogometu u dresovima Almerije, Venla, Olimpije i Zuricha, no nije zabilježio povratak na stare staze kada je išao čak i na Euro 2016. s Vatrenima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider