Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U silaznoj je putanji...

Sjećate se njega? Bio je veliki Dinamov talent, a sad karijeru pokušava oživiti u - Sloveniji

Posljednjeg dana prijelaznog roka slovenski velikan doveo je u svoje redove nekadašnju nadu zagrebačkog Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Baš kao i u Hrvatskoj, odnosno u HNL-u, u Sloveniji je također ovaj ponedjeljak 15. veljače posljednji dan prijelaznog roka.

Zanimljiv transfer realizirala je ljubljanska Olimpija. Na posudbu iz Rome doveli su Antu Ćorića, bivšeg igrača Dinama koji je dok je nosio dres Modrih puno obećavao i bio razvikan, ali mu karijera već neko vrijeme ide silaznom putanjom.

Ćorić je debitirao za Modre dva dana poslije svog 17. rođendana i upisao više od 100 nastupa u svim natjecanjima prije negoli je u ljeto 2018. prešao u Romu za šest milijuna eura.

Međutim, u Rimu je upisao svega tri nastupa i na terenu proveo svega 48 minuta u svojoj prvoj sezoni, pa ga je Roma poslala u španjolskog drugoligaša Almeriju, gdje je igrao u sezoni 2019./2020., a zatim se prošle jeseni priključio nizozemskom Venlu, također na posudbu.

U ukupno 20 nastupa u Španjolskoj i Almeriji postigao je - nula golova. Proteklih pola godine bio je u Venlu, a sad je ta posudba prekinuta i uslijedila je nova, u Olimpiju.

Poslije 21 kola Prve lige Telekom Slovenije Olimpija se nalazi na prvom mjestu, s jednim bodom više od najvećeg rivala Maribora i sedam više u odnosu na trećeplasiranu Muru.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider