Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opet je puklo

Novi sukob Ćorića s klubom: Emotivna poruka izbačene mlade zvijezde Dinama

Ante Ćorić neće večeras istrčati na Maksimir protiv Juventusa i u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Opet su, po tko zna koji put, u sukob došli čelnici i struka Dinama sa svojim najvećim talentom Antom Ćorićem. Da nešto nije u redu moglo se vidjeti ovih dana u medijima jer su se opet pojavile priče kako je Ćorić nesretan.

Znamo da on i njegov otac nisu bili u dobrim odnosima sa Zoranom Mamićem, na užas brata Zdravka, a bolje nije ni s privremenim trenerom Željkom Sopićem koji ga je poluvremenu utakmice protiv Lokomotive ostavio u svlačionici.

''I Ćorić i Fiolić i kapetan Antolić se sami biraju i izbacuju iz momčadi. I tako će biti dok sam ja tu. Što se tiče utakmice s Lokomotivom, Ćorića sam izvadio na poluvremenu jer nije izvršavao ono što sam mu rekao'', rekao je jučer Sopić na press konferenciji uoči utakmice s Juventusom.

A na njoj neće biti Ćorića, barem tako tvrdi mladi nogometaš Dinama u emotivnom istupu na Facebooku u kojem je dao naslutiti kako je izbačen iz momčadi.

''U životu svi sanjamo, težimo da nam se snovi ostvare. Moj život, moj san jest nogomet - njemu sam posvetio svaki djelić svoga života to će tako i ostati! Odricanje, rad, trening i trud dio su svakodnevnice koja me čini sretnim. Znam da kao javna osoba i profesionalac sam možda i uzor mnogim dečkima koji također sanjaju da jednog dana postanu nogometaši, ali nažalost do ostvarenja sna je težak put.

Žao mi je što sutra neću moći istrčati pred puni Maksimir - trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz dečke do kraja!! Dečkima sutra želim dobru utakmicu, da srcem odigraju onako kako oni najbolje znaju, a ja ću pričekati i taj dan da pred prepunim Maksimirom igram za svoj Dinamo!'', napisao je mladi nogometaš.

Sjećamo se prošlog Ćorićevog istupa na Instagramu od prije nešto manje od godinu dana, valjda ovaj put neće biti ''ma nisam baš tako mislio''…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider