Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I DALJE TRAŽI KLUB

Ante Ćorić demantirao medijske napise: Ne prelazi u hrvatskog trećeligaša!

Razni mediji raspisali su se o dolasku Ante Ćorića u redove Kustošije, no nekadašnji igrač Dinama to je demantirao.

Ante Ćorić 2017. (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Tragom pomalo i senzacionalne informacije da se nekadašnji veliki talent Dinama i hrvatskog nogometa Ante Ćorić vratio u domaći nogomet nakon pet godina i odlaska u Romu za šest milijuna eura, okrenuli smo Antin broj i dočekali - demantij.

Nema ništa od Ćorićevog prelaska u trećeligaša Kustošiju!

Samo će trenirati s njima

"Nisam ništa dogovorio s Kustošijom, ja sam samo zahvaljujući treneru Vidoviću i Andyju Bari dobio prigodu trenirati s ekipom kako bih ostao u formi. Poznajem dosta igrača i znam da su dosta kvalitetni, a meni je sigurno bolje trenirati s nekom momčadi nego li sam", rekao nam je 26-godišnji veznjak s iskustvom igranja još za španjolsku Almeriju, nizozemski Venlo, slovensku Olimpiju i švicarski Zurich.

Ovako je objasnio situaciju s pronalaskom novog kluba nakon što mu je ljetos istekao ugovor s talijanskim velikanom

"Što se tiče ponuda, imao sam ih dosta, ali sve je to bilo ne konkretno i s puno "kombinacija", što meni, iskreno, ne igra ulogu. Ja bih samo igrao, a sad kad i treniram s Kustošijom, vidim da sam u dobrom fizičkom stanju i generalno u dobroj formi. A vic u igri valjda nikad ni neću izgubiti, to je dio mene", uz smijeh nam je poručio Ante Ćorić.

Nema sumnje kako bi mnogim klubovima i dalje dobro došao, no zasad će samo trenirati, a onda više sreće potražiti u zimskom prijelaznom roku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider