Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zabetoniran za klupu

Veliki hrvatski talent još čeka debi: Ćorić napušta Romu već u siječnju?

Bivši igrač Dinama nije se naigrao u talijanskoj prijestolnici.

Ante Ćorić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Roma je bila jedan od najaktivnijih klubova u ljetnom prijelaznom roku. Sportski direktor Monchi, poznat po radu u Sevilli, doveo je ''cijeli autobus'' novih igrača, a među njima je bio i bivši igrač Dinama Ante Ćorić.

Roma je, prema Transfermarktu, platila šest milijuna eura, dok bi uz moguće bonuse vrijednost transfera narasla na osam milijuna. No s obzirom na trenutno stanje, upitno je kada će Dinamo dobiti te bonuse.

Ćorić još nije nastupio za Romu u službenoj utakmici, a prema pisanju talijanskog Calciomercata, u zimskom prijelaznom roku mogao bi otići na posudbu kako bi skupljao iskustvo i razvijao se.

Talijanski Sky Sports još je u kolovozu izvijestio kako je Roma razmišljala o posudbi Ćorića i Nicola Zaniola, 19-godišnjeg talijanskog ofenzivnog veznjaka, zbog gužve na njihovim pozicijama.

Oba igrača ostala su u Rimu, ali nazimu bi mogli u potragu za prilikom i minutažom. Za Ćorićeve usluge navodno je zainteresiran Empoli, trenutno 18. momčad Serije A.

Na klupi Empolija sjedi Aurelio Andreazzoli koji proveo osam godina u Romi, uglavnom kao pomoćnik. Kao moguće destinacije spominju se i Sassuolo, Bologna i Chievo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider