Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
četvorica iz HNL-a

Čačić objavio popis za Kosovo i Tursku: S Modrićem, ali bez Srne!

Izbornik Ante Čačić odlučio je s kojim će igračima krenuti na Kosovo i Tursku u borbi za mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji iduće godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić pozvao je 23 igrača za utakmice protiv Kosova i Turske u sklopu Europskih kvalifikacija za odlazak na FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Hrvatska će kao prvoplasirana reprezentacija skupine 2. rujna u Maksimiru dočekati reprezentaciju Kosova, a tri dana kasnije čeka je izazovno gostovanje u Eskisehiru kod Turske.

Izbornik Čačić pozvao je za ovu reprezentativnu akciju 23 igrača, a okupljanje Vatrenih na rasporedu je u ponedjeljak 28. kolovoza u Zagrebu.

Listu igrača predvodi kapetan Luka Modrić, a od igrača iz HT Prve lige, na popisu su Zoran Nižić (Hajduk), Dominik Livaković (Dinamo), Borna Barišić (Osijek) i Filip Bradarić (Rijeka).

Popis igrača za susrete protiv Kosova i Turske:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo)

Obrambeni: Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dynamo Kijev), Matej Mitrović (Bešiktaš), Borna Barišić (Osijek), Zoran Nižić (Hajduk)

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Mateo Kovačić (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Filip Bradarić (Rijeka), Mario Pašalić (Spartak)

Napadači: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Duje Čop (Cagliari)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider