Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najavio rijeku

Čačić otkrio razlog Ademijeva odlaska i čestitao juniorima Hajduka

Čačić je komentirao posljednju utakmica Arijana Ademija u dresu Dinama. Legendarni kapetan odlazi u Kinu.

Ante Čačić (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Nogometaši Dinama u 26. kolu SuperSport Prve HNL dočekuju Rijeku. Pogledom na tablicu i bodovnu razliku da se zaključiti da bi to trebao biti lagan posao za Modre.

No ovaj put to neće biti tako. Rijeka nakon zimske stanke igra odličan nogomet i Dinamu će biti jako teško.

Dvoboj se igra u nedjelju od 17:30, a da će biti emotivno, zna i Ante Čačić. Naime, to je ujedno i posljednja utakmica Arijana Ademija u dresu Dinama. Legendarni kapetan odlazi u Kinu.

Zoran Mamić Dres Zorana Mamića prodaje se za vrtoglav iznos, nalazi se u Osijeku divider

''Dao je svojih 13 godina za Dinamo, a i Dinamo je dao njemu jako puno. Sjetimo se afere s dopingom, iz koje je, hvala Bogu, izašao čist. Njegova je velika želja da ovom ponudom koju je dobio materijalno osigura budućnost obitelji. Čovjek, igrač koji se želi oprostiti od Dinama kad je u vrhu i ne želi biti na teret. Uzor svlačionici od prvog do zadnjeg. Zahvaljujem mu na svemu, zaista je u svim segmentima s igračke i one ljudske strane zaslužuje da sve učinimo da mu oproštajna utakmica bude u dobrom sjećanju'', rekao je Čačić.

''Domaćini smo nabujaloj Rijeci, kolega Sergej stvorio je respektabilnu ekipu koja ovo proljeće igra vrlo učinkovito. Držim da je Dinamo apsolutni favorit i da nam situacija nalaže da se vratimo osvajanju bodova na svom terenu. Želim govoriti istinu, a ona govori da smo prije 23-24 dana odigrali fenomenalnu utakmicu protiv Hajduka, da smo uspjeli proći Lokomotivu u Kupu i imali odličnu prezentaciju protiv Osijeka koja nije bila rezultatski pokrivena, nažalost. Gosti su dvaput izvlačili loptu iz praznog gola i propustili smo izvoditi kazneni udarac'', komentirao je Čačić Rijeku pa čestitao juniorima Hajduka na polufinalu Lige prvaka mladih.

''Htio sam spomenuti protekli tjedan u kojem je dobra vijest bila prolaz juniora Hajduka i želim im čestitati na dobroj promociji hrvatskog nogometa. Svake poklonike hrvatskog nogometa veseli uspjeh bilo kojeg hrvatskog kluba i uzrasnih kategorija.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider