Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KOMENTIRAO REMI

Ante Čačić: Ovo nije liga za bedaka, ovo je Liga prvaka! Popravnog ispita neće biti

Ante Čačić je na kraju ponosan na svoju momčad nakon remija protiv Salzburga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama i Red Bull Salzburga odigrali su na maksimirskom stadionu, u 4. kolu skupine E Lige prvaka, utakmicu bez pobjednika 1:1 (1:1).

Oba pogotka postignuta su u prvom poluvremenu. Gosti su poveli u 12. minuti, a s 15 metara iskosa precizan je bio Nicolas Seiwald. Dinamo je rezultatski minus izbrisao krajem prvog poluvremena, a u 42. minuti strijelac je bio Robert Ljubičić. Unatoč tome što su oba sastava imala dosta prilika u drugom dijelu, rezultat se nije mijenjao.

Nakon utakmice svoje dojmove dao je Ante Čačić, iskusni trener Modrih.

Može li Dinamo srušiti Milan u idućem kolu?

Ukupno glasova:

"Rekao sam u najavi utakmice, uvijek malo fali. Moram čestitati igračima te navijačima koji su nas bodrili svih 90 minuta. Nije lako ostvarivati pobjede u Ligi prvaka. Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, iako smo primili rani gol. Nismo pokleknuli, bili smo svoji, držali smo dobar ritam. Imali smo prilike koje nismo realizirali", započeo je pa nastavio:

gol expired Josip Šutalo dobio nagradu UEFA-e i otkrio razloge remija protiv Salzburga divider

"U drugom poluvremenu se vidjelo da su oni puno energetski moćniji. Imali smo za posljedicu da smo neke igrače morali silom prilika mijenjati. Željeli smo doći do tri boda, iz tog razloga smo i radili neke izmjene te promijenili način igre. Imali smo prilike, ali imali su i oni iz tranzicije."

Čačića je malo iznenadilo pitanje novinara koji ga je pitao slijedi li prilika za popravni.

"Ma nema popravnog, ovo je Liga prvaka, ne liga bedaka. Igrati na ovakvom nivou i biti blizu sve četiri utakmice je velik kompliment za moju momčad. Do Milana ima vremena, ali učinit ćemo sve da ovako krasnim ljudima podarimo dobru igru, a ako se poklopi i rezultat, nitko sretniji od nas", odgovorio mu je Čačić.

 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider