Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DRUGO VELIKO BESPLATNO POJAČANJE

Angel Di Maria sve dogovorio s Juventusom

Angel Di Maria napustio je Paris St-Germain te će od nove sezone nastupati za Juventus.

Angel Di Maria (Foto: Afp)

Još jedan odličan posao napravili su u Staroj dami. Nakon što su bez ikakve odštete uspjeli u svoje redove vratiti Paula Pogbu, također bez ikakvih financijskih izdataka u Juventus stiže i Angel Di Maria.

Posao o kojem se govorilo proteklih nekoliko tjedana nije mogao biti službeno dovršen sve dok Di Maria nije dobio čiste papire, odnosno dok nije završio njegov ugovor PSG-om, gdje je proveo proteklih sedam godina. Za Parižane je odigrao 295 službenih utakmica i postigao 92 pogotka. 

Više puta gubio je Di Maria mjesto u momčadi, da bi ga onda opet izborio i većinom postao nezamjenjiv do novog padanja u drugi plan. Ipak, s 34 godina je odlučio svoj posljednji veliki ugovor odraditi negdje drugdje pa je odabrao Juventus. Tako odlazi ujedno i u četvrtu od pet velikih liga, budući da je prije PSG-a nastupao za Real Madrid i Manchester United.

Ugovor je potpisao na jednu godinu, a očekuje se da bi trebao izboriti mjesto u udarnom sastavu, koje bi mu svakako pomoglo i u ambiciji da se nađe u udarnom sastavu reprezantacijen Argentine na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider