Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poslije je dobio svoje

''U meni su se probudile homoseksualne sklonosti i poljubio sam Zlatana u usta''

Bivši nizozemski nogometaš Andy van der Meijde otkrio je zanimljivu anegdotu o prijateljstvu sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Andy van der Meijde (Instagram)

Iako nikad nije ispunio svoj potencijal, Andy van der Meijde za mnoge je bio i ostao legendarni nogometaš. No status legende nije zaradio na terenu, već svojim izvanterenskim aktivnostima opisanima u knjizi ''No mercy'' (Bez milosti, 2012.).

Bio je član još jedne zlatne generacije Ajaxa, u kojoj su sam vrh svjetskog nogometa dosegli Zlatan Ibrahimović i Wesley Sneijder, dok Rafael van der Vaart, Steven Pienaar i Van der Meijde nisu do kraja ispunili svoj potencijal.

Posebno je dobar bio sa Zlatanom, a jednu je anegdotu ispričao prije nekoliko dana gostujući u jednoj emisiji u Nizozemskoj.

''To je bilo kada smo zajedno igrali u Ajaxu. Sjedili smo u autobusu i Zlatan je spavao. U meni su se probudile homoseksualne sklonosti i poljubio sam ga u usta. A znate što se dogodilo nakon toga? Dobio sam nekoliko udaraca u glavu'', rekao je 39-godišnji Nizozemac smijući se.

Andy van der Meijde nakon Ajaxa imao je neuspješnu sezonu u Interu, a potom i u Evertonu gdje je proveo čak četiri neuspješne sezone. U karijeri se mučio s ozljedama, ali i nesportskim životom, depresijom te privatnim problemima. No danas je opet sretno oženjen i živi bez prijašnjih depresija.

Andy van der Meijde (Foto: AFP) Andy van der Meijde (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider