Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kultni lik u engleskoj

Poznat je kao veliki promašaj, a sada i kao modna ikona: Došao na svadbu u – trenirci!

Barem mu je bilo lakše plesati na svadbi...

Andy Carroll na svadbi (Foto: Instagram) (Foto: Instagram)

Andy Carroll vrlo je živopisan engleski nogometaš, a s godinama je izrastao u pravu ikonu Premierlige.

Svojevremeno je postao rekordno pojačanje Liverpoola, koji je 2011. za tada 22-godišnjeg Carrolla, na opće iznenađenje nogometnog svijeta, isplatio čak 41 milijun eura. Za usporedbu, svega nekoliko sati ranije igrač Redsa za 25 milijuna eura postao je – Luis Suarez.

Carroll svoju visoku cijenu nikad nije opravdao, a u kombinaciji s nerijetkim izgredima izvan terena Englezima je brzo postao jedan od dežurnih predmeta sprdnje.

No kako često biva u sličnim slučajevima, ličnosti poput Carrolla izrastu u svojevrsne legende i kultne likove. Stasiti 29-godišnji napadač West Hama svoj se imidž potrudio opravdati i najnovijom akcijom, koja se brzo proširila internetom.

Carroll je odmah nakon gostujuće utakmice protiv Southamptona krenuo na svadbu sestre svoje zaručnice Billi Mucklow. Uzeo je taksi od Southamptona od Londona (129 kilometara), ali očito nije ponio odijelo i na svadbu je stigao – u službenoj trenirci West Hama!

Fotografiju je podijelila sama Carrollova zaručnica, a nije trebalo dugo da ona postane pravi hit na društvenim mrežama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider