Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ŽELI NA POLJUD

Nekadašnji veliki talent želi se vratiti kući: ''Dijete sam Hajduka, to je moja želja''

Andrija Balić ponudio se Hajduku, klubu iz kojeg je otišao prije sedam godina.

Torcida na Poljudu (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Bio je veliki talent Hajduka kada je s 19 godina otišao u talijanski Udinese za četiri milijuna eura. Sada je 25-godišnjak koji se želi vratiti kući.

Andrija Balić vratio se nakon ozljede i pokazuje dobru formu u slovačkoj Dukli iz Banske Bystrice, gdje igra na posudbi. Ugovor s Dunajskom Stredom istječe mu naljeto i njegova je želja povratak na Poljud.

U četiri utakmice nakon oporavka od ozljede Balić je tri puta bio strijelac. Zbog toga je opet došao pod pažnju medija, a za Dalmatinski portal je otkrio što se događa s njegovom karijerom. Od ove zime je na posudbi.

''Banska Bystrica bila je sedma kada sam došao. Nisu se opterećivali ulaskom u play-off. Znao sam da ću dati 300 posto, da mi trebaju minute i dobre igre. Dugo nisam igrao, naljeto sam slobodan igrač. Trebam i želim pokazati svima da sam dobar'', kaže Balić.

Andrija Balić 2017. godine Andrija Balić 2017. godine (Foto: Paun Paunović/Cropix)

U Dunajskoj Stredi više se ne vidi.

''Ne bih produžio ugovor. Još ću maksimalno odraditi dva mjeseca do kraja sezone. Razmišljam o nekim stvarima. Osjećam se dobro, željan sam igre i dokazivanja.''

Hajduk je i dalje njegova velika želja.

''To je svima želja, moja prvenstveno. Sad će to možda zvučati 'nema di, pa bi kući'. Želim se vratiti, to nije upitno. Dijete sam Hajduka. Pričali smo i ranije, ali nije se odvilo kako smo htjeli. Prije mog dolaska u Dunajsku Stredu bili smo na pregovorima, ali onda je došlo do promjene u klubu, otišli su Stanić i Kepčija i nije se realiziralo'', poručio je Balić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider