Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zabio petom za slavlje

Odlični Kramarić s dva pogotka donio vrijednu pobjedu Hoffenheimu

Andrej Kramarić postigao je oba pogotka u slavlju Hoffenheima protiv Nurnberga rezultatom 2:1.

Andrej Kramarić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Andrej Kramarić zabio je dva pogotka u slavlju Hoffenheima protiv Nurnberga 2:1. Kramarić je prvi gol zabio udarcem s bijele crte, a drugi atraktivno petom.

Hoffenheim se dugo mučio s najlošijom momčadi lige,ali je na krilima hrvatskog napadača ipak stigao do pobjede. Poveo je domaćin u 25. minuti nakon što je Kramarić sigurno realizirao kazneni udarac. 

Nurnberg je do izjednačenja stigao u 61. minuti kada je Behrens izjednačio. Kramarić se u 78. minuti prometnuo u junaka svoje momčadi nakon što se najbolje snašao u petercu gostiju i petom proslijedio loptu u gol.

Rezultat se do kraja nije mijanjao, a Hoffenheim se pobjedom digao do 8. mjesto i uključio se u borbu za Europu.

Nogometaši Bayer Leverkusena bolje su se snašli na snijegom prekrivenom terenu u gostima kod Hannovera, te su slavili s 3:2.

Gosti su poveli 2:0 golovima Kevina Vollanda (13, 28), ali Hannover je uspio poravnati u drugom poluvremenu. Prvo je zabio je Jonathas (51), a autogol Mitchell Weisera u 73. minuti doveo je do izjednačenja 2:2.

No, u 87. minuti Kai Havertz zabija za pobjedu Bayer Leverkusena 3:2. Hrvatski branič Tin Jedvaj odigrao je cijeli susret za Leverkusen.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider