Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zbunjeni i izgubljeni na terenu

Kramarić oštro i otvoreno kritizirao trenera Nagelsmanna: "Mi smo ljudi, a ne roboti"

Andrej Kramarić odlučio se otvoreno kritizirati trenera Juliana Nagelsmanna nakon što je Hoffenheim ispustio bodove kod Borussije Monchengladbach.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić odlučio je otvoreno kritizirati trenera na odlasku Juliana Nagelsmanna. Hoffenheim je za vikend prokockao dva vodstva kod Borussije Monchengladbach, što je očito do te mjere razljutilo hrvatskog napadača da otvoreno kritizira svog trenera.

"Prečesto mijenjamo sustav igre. Mi smo ljudi, nismo roboti. To su pogreške koje dolaze izvan travnjaka. Ponekad nam trebaju tri minute da promijenimo sustav igre jer ne čuje svaki igrač upute trenera ili ih ne shvati odmah. Mi gotovo svaku utakmicu igramo pred 50 tisuća bučnih navijača", rekao je Kramarić, koji je isto tako razočaran konstantnim mijenjanjem pozicija u momčadi.

"Razočaran sam jer u dosta utakmica ne znam gdje bih trebao stajati i na kojoj poziciji igrati."

Hoffenheim se bori za mjesto u Europskoj ligi iduće sezone, iako je i Liga prvaka bila dohvatljiva da su upisana tri boda kod Gladbacha, izravnog konkurenta za četvrto mjesto. Čak pet momčadi bori se za četiri mjesta koja vode u Europu iduće sezone, a Hoffenheim je trenutačno u najlošijoj poziciji s bodom manje od Wolfsburga i Monchengladbacha te tri manje od Eintrachta i Bayer Leverkusena.

Kramarić je i ove sezone jedan od najboljih igrača Hoffenheima sa 16 postignutih pogodaka.

Podsjetimo da je već ranije objavljeno kako Julian Nagelsmann napušta kormilo Hoffenheima na kraju sezone i odlazi u redove rivala RB Leipziga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider