Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poruka bivše zvijezde Uniteda

Zna što treba Pogbi: ''Zatražit će transfer jer je savršen za njih, mora pronaći klub poput Maradone''

Bivši veznjak Manchester Uniteda Andrej Kančelskis smatra da će Paul Pogba naljeto tražiti transfer u Real Madrid.

Paul Pogba (Foto: AFP) (Foto: Afp)

25-godišnji Pogba od svog dolaska na Old Trafford još nije uspio ispuniti puni potencijal, nakon što se vratio u ManUtd iz Juventusa za 105 milijuna eura.

Crveni vragovi očajnički su bili u potrazi za igračem svjetske klase i još nisu preboljeli njegov rani odlazak iz kluba te procvat tijekom perioda u Torinu. Međutim, iako je Pogba u trenucima pokazao svoju briljantnost, nije uspio uhvatiti dosljednost i opravdati silan novac uložen u njega.

Kao takav, automatski se počeo povezivati s potencijalnim odlaskom iz Manchestera, a klubovi koji su se spominjali bili su Juventus i Barcelona. No prema jednoj bivšoj zvijezdi Uniteda, zapravo se Barca boji da bi Pogba naljeto mogao otići u redove ljutog rivala Real Madrida.

''Mislim da će Pogba ovo ljeto tražiti transfer u Real. Mislim da njegov stil igre nije prikladan za Premierligu. Njegovu briljantnost vidjet ćemo u talijanskoj ili španjolskoj ligi. Možda nije idealan za Barcin sustav igre, ali je savršen za Real Madrid, gdje se može slobodnije izraziti na terenu'', objasnio je Kančelskis te nadodao:

''Od Dolaska u ManUtd Pogba nije pokazao konzistentnost. Ako želi jednog dana otići kao veliki igrač, mora pronaći momčad koja odgovara njegovoj igri. Maradona se nikad nije potpuno snašao u Barceloni, ali se pretvorio u svjetsku klasu u Napoliju i mislim da isti slučaj vrijedi za Pogbu'', zaključio je bivši igrač Uniteda.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider