Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Član Fergusonove "bande"

Legendarni Rus bez dlake na jeziku o Unitedovoj zvijezdi: "Potjerajte ga što prije!"

Sudbina Paula Pogbe na Old Traffordu i dalje je neizvjesna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Što će u nadolazećem razdoblju biti s Paulom Pogbom, glavno je pitanje koje muči kako čelnike Manchester Uniteda i njihova trenera Olea Gunnara Solskjaera, tako i sve navijače Crvenih vragova.

Francuski reprezentativac u svom drugom mandatu na Old Traffordu ne pruža igre zbog kojih je Juventusu prije četiri godine iskrcana odšteta od 105 milijuna eura.

Štoviše, postao je kamen spoticanja u svlačionici zbog svog ponašanja, a upravo tu činjenicu s vremena na vrijeme apostrofiraju bivši igrači Uniteda.

Jedan od njih je i legendarni Rus Andrej Kančelskis koji je dres Crvenih vragova nosio četiri godine, od 1991. do 1995. i bio dio momčadi koja je pod vodstvom Sir Alexa Fergusona osvojila dva uzastopna naslova prvaka (1993. i 1994.) te po jedan FA kup i Liga kup.

"On nije za engleski nogomet"

"Nimalo mi se ovo ne sviđa. Prodajte ga, neka ode što prije, za početak makar i u drugu momčad", izjavio je Kančelskis u emisiji na Russia Today.

"Veliki je novac plaćen za njega, a po mom mišljenju, Pogba nije igrač za Manchester United. On je idealan za talijanski nogomet, možda španjolski, ali nikako za engleski", istaknuo je Kančelskis koji je kod Pogbe primijetio još jednu stvar:

"Kod njega se vidi da ima problema s koncentracijom u igri. Vjerojatno negdje u mislima ima 'OK, možda je bolje da napustim Manchester United'. Ako mu se ne sviđa ovdje, neka ide."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider