Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
doživio manji živčani slom

Bio je velika trenerska perspektiva, a danas luduje na iranskim presicama

Bivši trener Intera Andrea Stramaccioni doživio je manji živčani slom na presici nakon utakmice iranske lige.

Andrea Stramaccioni (Screenshot)

Poslodavci bi već trebali biti upoznati s činjenicom da kada zaposle Talijana očekuju povremene emotivne ispade. To su naučili čelnici iranskog kluba Esteghlala, čiji je trener od lipnja mladi talijanski stručnjak Andrea Stramaccioni.

On je na posljednjoj presici, prvoj službenoj zapravo nakon utakmice 1. kola njegovog novog kluba, poludio na upravu kluba koja mu u dva mjeseca otkako je stigao "samo stvara probleme".

gol expired Skandal na hrvatskim nogometnim travnjacima - sutkinji poručio: "Dođi da te je...." divider

"Ovo nije poštovanje! Dva sam mjeseca ovdje i samo problemi. Ali neću odustati. Ovo što se danas dogodilo nema veze s poštovanje i pokazuje nepoštovanje prema mojoj profesiji. Što drugo reći nakon što su dali otkaz mom prevoditelju zbog poraza u prvoj utakmici? Sabotaža. Ali neću odustati zbog navijača koji su sjajni. Čestitam suparniku. Ovo je gotovo! Hvala", rekao je ljutiti Sramaccioni.

Correa (Foto: AFP) Milan šalje Bobana u Madrid da spasi stvar: Maldini nije uspio, može li bivši hrvatski kapetan? divider

Podsjetimo, riječ je o treneru koji je bio prava senzacija u mlađim uzrastima Rome i Intera, a potom je dobio priliku voditi prvu momčad milanskog diva. Odradio je odličan posao u prvoj godini, ali je nakon slabije druge sezone dobio otkaz. Od tog je trenutka sve krenulo nizbrdo za Stramu, koji je nakon toga kratko vodio Panathinaikos, Spartu Prag i sada Estenghlal, u kojem će se očito kratko zadržati.

Njegov ispad na presici pogledajte u priloženom videu.

Sudac ne vidi tapkanje borca (Screenshot) Katastrofalna pogreška suca dovela u opasnot život borca: Kako to nije vidio? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider