Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu Španjolci jedini

Brozovića žele Real i Barca, kroničar Intera tvrdi: "Ako imaju i najmanju šansu, neće mu dati da ode"

Hrvatski nogometni reprezentativac na pragu je transfera karijere.

Andrea Ramazzotti, novinar Corriere dello Sporta (Foto: GOL.hr)

Marcelo Brozović bi u idućem prijelaznom roku mogao postati najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti.

Kako smo uspjeli saznati iz dobro obaviještenih izvora, veznjaka Intera u svoje redove žele dovesti Real Madrid, Barcelona, Bayern i PSG.

Hrvatski reprezentativac u svom aktualnom ugovoru s Interom ima klauzulu od 60 milijuna eura što mogu platiti i španjolski velikani i Bavarci i pariško-katarska tvornica novca.

Za Dnevnik Nove TV cijelu situaciju oko Brozovića prokomentirao je Andrea Ramazzotti, novinar Corriere dello Sporta i dugogodišnji pratitelj zbivanja u Interu.

"Smatra ga se ključnim igračem Intera i mislim da Ausilio i Marotta neće dopustiti da ode ako imaju i najmanju šansu da ga u tome zaustave", uvjeren je Ramazzotti.

"Igrao je gotovo sve utakmice od početka sezone. Ako moram reći iskreno - u ovom trenutku ne vidim razlog da napusti Inter. Ali dok Barcelona, Real Madrid ili PSG ne pošalju službenu ponudu - nećemo znati", kazao je talijanski kolega, zaključivši:

"Sigurno će Conte tu imati svoju riječ jer on ne želi da Marcelo ode. Brozovićeva je plaća oko tri i pol do četiri milijuna eura po sezoni i mislim da bi mogao dobiti novi ugovor."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider