Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema više benzeme

Ancelottija pitali što misli o Modrićevu promašenom penalu: Zabrinjava ga jedna stvar

Luka Modrić sinoć je imao priliku postati Realov najstariji strijelac u Ligi prvaka.

Modrić i Ancelotti (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida slavili su s 2:3 na gostovanju u Berlinu protiv Uniona našeg Nenada Bjelice. Kraljevi su preokrenuli susret u svoju korist u drugom poluvremenu, a Luka Modrić promašio je 11-erac krajem prvih 45 minuta.

Luka nije najbolje izveo najstrožu kaznu, Frederik Ronnow na vratima Uniona uspješno je obranio njegov pokušaj i tako ga uskratio da postane Realov najstariji strijelac u Ligi prvaka.

Carlo Ancelotti i Nenad Bjelica - 1 Fotografije Ancelottija i Bjelice su hit: Čime li je Hrvat nasmijao Don Carla? divider

Madriđani ove sezone imaju problema s realizacijom najstrožih kazni. Dok je bilo Benzeme, znalo se tko izvodi penale, ali trenutačno su promašili sva tri jedanaesterca ove sezone.

"Ne znam što se događa, komplicirano je to objasniti. Modrić je inače hladan kod penala i najčešće ih zabija. Nadamo se da ćemo ih uskoro početi zabijati, pokušavamo vježbati na treninzima s raznim izvođačima", rekao je Ancelotti.

Nenad Bjelica Bjelica dokazao kritičarima da su bili u krivu, oni najvjerniji odmah su ga prigrlili divider

Legendarni Portugalac Pepe uvjerljivo drži prvu poziciju najstarijeg strijelca u Ligi prvaka s 40 godina i osam mjeseci, da je Luka zabio 11-erac sinoć, postao bi drugi najstariji strijelac u povijesti Lige prvaka i, naravno, najstariji u povijesti Real Madrida.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider