Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Realno, Modri su bili loši"

Analiza derbija: "Svaka čast Hajduku, odigrali su pametno, a Dinamo ne bi zabio do preksutra"

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu najviše prostora dobio je derbi Hajduk - Dinamo.

Potpuno očekivano i logično, najviše prostora u ovotjednoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu dobio je derbi Hajduk - Dinamo koji su Splićani golom Emira Sahitija riješili u svoju korist.

Izdvojili smo osvrt Vlade Bobana, reportera Dnevnika Nove TV koji je ovaj tjedan mijenjao Ivana Ljubića u podcastu.

"Mene je derbi užasno podsjetio na onaj derbi kad je Jradi zabio za pobjedu Hajduka od 1:0. Nekako poprilično slična utakmica, pravi derbi poljudski, fantastična koreografija, meni čak i najbolja. Jako siromašan nogomet, složio bih se s Lekom da travnjak bolje izgleda nego što je", pričao je Boban:

"Imao sam dojam da Dinamo ne bi zabio gol do preksutra. Imamo jednu zanimljivu situaciju gdje trojica Hajdukovih ofenzivaca izoliraju Mišića na liniji Dinamovog šesnaesterca, gdje se vidi koliko ga treneri nastoje izolirati. Meni je on daleko najbolji zadnji vezni u ligi, nakon Brozovića mi je ponajbolji naš zadnji vezni. Leko je to pametno radio, a Dinamu kronično nedostaje okomitosti u igri, ali i hrabrosti jedan na jedan."

Bobanov zaključak glasi:

"Realno, Dinamo je bio loš. Hajduku svaka čast, odigrao je pametno, natjecateljski i na rezultat. Je li Hajduk bio dobar ili je Dinamo bio loš, za Hajduk je dobro da je pod Lekom počeo igrati da može iskontrolirati utakmicu. Imao je Dinamo 67 posto posjeda, ali Hajduk je to dobro kontrolirao."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider