Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije ni čudo

Jedna od najljepših Hrvatica otkrila da zarađuje više od društvenih mreža nego od svojeg posla

Ana Maria Marković jedna je od najljepših nogometašica na svijetu.

Hrvatska reprezentativka Ana Maria Marković nosi epitet možda i najljepše nogometašice svijeta te definitivno jedne od najljepših Hrvatica, ne samo kad je sport u pitanju.

No Ana Maria je i sjajna nogometašica. što je dokazala kada je već u šestoj minuti zabila pogodak na kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Puli prošle jeseni.

Rođena je Švicarskoj, gdje je također sve prisutnija u medijima.

''Trebali bismo više cijeniti nogometašice jer se trudimo i treniramo isto kao muškarci. Na terenu smo svi jednaki, nije bitno tko kako izgleda. Bitno je koliko ste učinkoviti i tko kako igra'', rekla je ovih dana u intervjuu za švicarski Watson.

Ana Maria Marković zvijezda ženskog nogometa

Marković ima sve više ponuda izvan nogometa. Žele je brojni sponzori jer njezini su profili na društvenim mrežama sve popularniji.

''Više zaradim na društvenim mrežama nego od nogometa'', rekla je surovu istinu Ana Maria jer ženski nogomet još uvijek ne može doseći popularnost onog muškog.

Nogometašica Grasshoppera tek će postati poznata jer spoj njezinih vještina na nogometnom terenu i izgleda neće proći nezapaženo ni u mnogim stranim medijima.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider