Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iz bratskoga kluba

RB Leipzig odabrao Nagelsmannova nasljednika: Nisu tražili dugo, a ni daleko

Jesse Marsch bio je pomoćnik izbornika američke reprezentacije (2010.–2011.), u MLS ligi vodio je Montreal Impact i New York Red Bulls, jednu sezonu bio je pomoćni trener u Leipzigu (2018.–2019.).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Američki nogometni trener Jesse Marsch (47) naslijedit će Juliana Nagelsmanna na trenerskoj klupi njemačkog RB-a Leipzig. Iz drugoplasirane momčadi Bundeslige još nije stigla potvrda, ali mediji ističu da je navodno već sve dogovoreno.

Naime, 33-godišnji Julian Nagelsmann, koji je dvije sezone uspješno vodio Leipzig, u srpnju će preuzeti minhenski Bayern. Bayern je udovoljio zahtjevu sadašnjeg trenera Hansija Flicka za ranijim završetkom suradnje, iako je s bavarskim klubom prošle sezone osvojio trostruku krunu.

Jesse Marsch je bio pomoćnik izbornika američke reprezentacije (2010.–2011.), u MLS ligi vodio je Montreal Impact i New York Red Bulls, jednu sezonu je bio pomoćni trener u Leipzigu (2018.–2019.), dok posljednje dvije godine uspješno vodi austrijski Red Bull Salzburg, s kojim je bio državni prvak prošle sezone, a na dobrom je putu da to bude i ove godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider