Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
POČINJE STVARANJE NOVIH REDSA

Sjajni Argentinac odabrao je Liverpool

Liverpoolov rebuilding trebao bi krenuti s argentinskim reprezentativcem Alexisom Mac Allisterom.

Antoine Griezmann i Alexis MacAllister (Foto: Afp)

Jedan od najtraženijih nogometaša na europskom tržištu uskoro bi trebao imati novi klub. Nakon sjajne sezone, u kojoj je s Brightonom izborio Europsku ligu te s Argentinom postao svjetski prvak, Alexis Mac Allister preselit će na novu adresu.

Polivalentni veznjak trebao bi pojačati redove kluba koji već neko vrijeme pokazuje najveći interes za njega. Radi se o Liverpoolu.

Klopp prisiljen na rebuilding momčadi

Jürgen Klopp prisiljen je na osvježenje pomalo zasićene momčadi i upravo je u Mac Allisteru vidio igrača kakav mu treba. Riječ je o neumornom ofenzivnom veznjaku, kojeg je moguće koristiti i na krilu. Igrač je to sjajne tehnike, vrlo kreativan te sposobnosti odrađivanja završnice, ali i ogromne kondicije te radijusa kretanja.

U netom završenoj sezoni odigrao je 40 utakmica za Brighton te postigao 12 pogodaka, uz tri asistencije, a posebno se dobro snašao u sustavu Roberta De Zerbija.

O njegovom transferu u Liverpool obavijestili su razni mediji, ali i Fabrizio Romano, koji je došao do informacije kako bi Alexisov otac uskoro treba doći završiti pregovore.

Još uvijek nije poznato kolika će biti odšteta, no Brighton će biti itekako zadovoljan, budući da su ovog 24-godišnjaka u siječnju 2019. godine platili osam milijuna eura te su ga prvo jednu i pol sezonu ostavili u domovini na posudbi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider