Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ima ih još

Tako radi Juventus: Ponudili šest milijuna eura za belgijsku zvijezdu – uzmi ili ostavi!

Peterostruki uzastopni prvak Italije na pragu je još jednog sjajnog transfera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus je na pragu novog sjajnog transfera ove zime. Meta je stara, belgijski veznjak Axel Witsel koji je za 18 milijuna eura (+ bonusi) trebao stići već ovog ljeta u Torino. Sve je bilo spremno, Belgijanac je već stigao, a onda se Zenit predomislio. Posljednjeg dana ljetnog mercata Witsel se razočarano morao pomiriti s ostankom u St. Petersburgu.

No ne zadugo. Ističe mu ugovor sljedećeg ljeta i tu je odgovor na mogući upitnik iznad nečije glave 'kako samo 18 milijuna'. Transfer bi se mogao dogoditi već u siječnju. Juventus je ponudio Rusima, pazite sad, šest milijuna. Uzmite ili ostavite.

Situacija je jasna, ili će Zenit prihvatiti taj za njih 'kikiriki' ili će Witsel u Italiju doći sljedećeg ljeta potpuno besplatno. U bilo kojem slučaju Juve će napraviti još jedan fenomenalan transfer i odlično financijski proći. Nije da će im ove sezone nedostajati previše jer na ljeto su stigli Dani Alves, Marko Pjaca, Miralem Pjanić, Mehdi Benatia, Gonzalo Higuain i Juan Cuadrado.

Witsel ima čvrsti dogovor sa Starom damom i veliku želju da zaigra na Juventus Areni. Ali nije on jedini koji bi se uskoro mogao tamo naći. Talijanski mediji tjednima pišu o obostranoj želji za transferom Nemanje Matića i Maxa Allegrija. Iako je srpski veznjak izborio mjesto u Conteovoj momčadi, i on je navodno blizu Torina.

Gazzetta dello Sport piše kako bi se mogao dogoditi još jedan transfer u budućnosti. Nije jasno je li jedno plan A, a drugo plan B, ali milanski dnevnik tvrdi kako i Blaise Matuidi mogao obući crno-bijeli dres. Taj transfer gura poznati menadžer Mino Raiola i već se spominjao prošlog ljeta. Francuzu se više ne ostaje u PSG-u, a sljedećeg će ljeta biti u poziciji u kojoj je prošlog bio Witsel.

Kada se radi o Juventusu zadnjih godina ništa nas ne može začuditi. Dovode igrače besplatno, za male novce, ali i za rekordne cifre. Rade punom parom i najavljuju pohod na sami vrh Europe.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider