Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''che buono''

Del Piero nije oduševljen samo Kukočem: Ćevapi su mu hit

Alessandro del Piero nakon Hrvatske je posjetio i Srbiju.

Galerija Alessandro Del Piero (Foto: AFP)

Legendarni talijanski nogometaš Alessandro del Piero nedavno je boravio u Zadru, gdje je promovirao ''Italia Soccer Camp'', koji se vraća u Hrvatsku nakon jedne godine pauze. Održavat će se od 30. kolovoza do 3. rujna u Zagrebu.

Tamo ga je uhvatila i ekipa Dnevnika Nove TV, za koju je dao zanimljivu izjavu o Hrvatu koji ga je najviše oduševljavao.

"Igrao sam s doista mnogo Hrvata, sa mnom su igrala njih sedmorica, osmorica. Također sam igrao i protiv mnogih, npr. Bobana. No oni koji su napravili najviše? To je Toni Kukoč kada je igrao za Benetton Treviso, to je bila najbolja košarkaška momčad moje zemlje kad je stigao Toni. A poslije kad smo ga vidjeli da igra za Chicago Bullse, govorili smo 'wow, tamo je došao iz naše momčadi''', rekao je legendarni Talijan, koji je rođen u okolici Trevisa.

Iz istog je razloga, samo zbog srpskog izdanja, boravio u Beogradu, gdje je pak vidno oduševljen bio ćevapima. Fotografirao se ispred hrama sv. Save te podijelio nekoliko fotki na Instagramu s ćevapima u prvom planu.

''Mizzica, che buono'', napisala je oduševljena legenda Juventusa.

Vjerujemo mu na riječ, dobro je nekad odmoriti se od talijanske kuhinje, a ćevapi su dobar odabir.

Del Piero obožava Tonija Kukoča

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider