Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sviđa vam se?

Veliki navijač Hajduka ostvario san: Poslušajte pjesmu Alena Vitasovića o voljenom klubu

Alen Vitasović snimio je pjesmu o Hajduku, što mu je bila velika želja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najpoznatijih istarskih glazbenika Alen Vitasović snimio je pjesmu ''Lipo ime Hajdukovo''. Poznati pjevač veliki je navijač Hajduka, a sada mu se ostvarila želja da snimi pjesmu o klubu za koji navija cijeli život, uz Istru 1961 čije utakmice pohodi.

To što je legendarni Istranin, u regiji u kojoj je mnogo navijača Hajduka, od rođenja hajdukovac, zasluga je njegova oca.

''On je dvije i pol godine služio u mornarici u Lori, bio je i na brodu Galeb, pa je zavolio Hajduk i tu ljubav prenio na mene. U temelje naše kuće koju je izgradio 1974. godine, kad je Hajduk bio najjači u povijesti, ugravirao je za mene najjači sastav Hajduka svih vremena, što je i dandanas vidljivo: Katalinić, Đoni, Rožić, Holcer, Buljan, Peruzović, Mužinić, Oblak, Jerković, Žungul i Šurjak'', otkrio je za Slobodnu Dalmaciju.

gol expired Ždrijeb Konferencijske lige: Hajduk, Rijeka i Osijek saznali potencijalne protivnike u 3. pretkolu divider

''Kao što govori ova pjesma, cijeli život sam volio Hajduk, plakao i kleo, ali ga nikad nisam izdao. Bio sam u više navrata gledatelj na Poljudu i, evo, sada sam napokon dočekao da kročim na teren, gdje smo snimili dio spota. Zahvaljujem upravi stadiona koja mi je to omogućila. Stvarno sam bio sretan kao malo dijete. Uspio sam vidjeti i unutarnji dio stadiona i sve pehare, što je neopisiv osjećaj. Sad živim za to da opet dođem na Poljud i pred 50.000 ljudi pjevam ovu pjesmu. Tko zna...'', poručio je Vitasović za splitski dnevni list.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider