Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
službeno

Alen Halilović potpisao za novi klub, navijači su oduševljeni: "Ovaj čovjek je veći od našeg kluba"

Halilović je pronašao novi klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alen Halilović postao je novi igrač Birmingham Cityja. Engleski drugoligaš objavio je vijest na svojoj službenoj stranici.

Bivšeg igrača Dinama klub je predstavio kao veliku zvijezdu i nekoć najvećeg talenta hrvatskog nogometa, koji je kao tinejdžer ostvario transfer u Barcelonu.

"Sa samo 24 godine talentirani tehničar već je bio doveden u klubove poput Barcelone i Milana, a Bluesima će se pridružiti kako bi ostvario svoj neosporni potencijal", piše u Halilovićevu predstavljanju.

Reakcije navijača uglavnom su pozitivne, iako ima i skeptičnih. Mnogi vide ovaj potpis kao korak u pravom smjeru pod vodstvom bivšeg igrača Reala Aitora Karanke. Nadaju se da će Halilović biti veliko pojačanje za njihov klub.

Ispod objave ostavili su mnoge zanimljive komentare, a jedan je primijetio da na Instagramu Halilović ima milijun pratitelja naspram 130.000 Birminghamovih. "Ovaj čovjek je veći od našeg kluba", komentirao je.

gol expired Pogledajte sjajan video kojim su Englezi najavili dolazak Halilovića: Već su mu posvetili i navijačku pjesmu divider

Ove sezone Birmingham je zasad 17. Karanka je preuzeo momčad u srpnju 2020. nakon što su sezonu završili na razočaravajućem 20. od 24 mjesta u Championshipu.

Birmingham će sada imati dva Hrvata u sastavu - osim Halilovića tu je još jedan bivši dinamovac Ivan Šunjić.

"Počašćen sam i sretan jer sam tu. Veselim se početku", napisao je Halilović na Twitteru.

Haliloviću je to već deveti klub iako su mu samo 24 godine. Igrao je za Dinamo, Barcelonu, Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, Milan, Standard Liege i Heerenveen.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider