Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mora na operaciju

Kapetan mlade reprezentacije i velika nada hrvatskog nogometa propušta pola sezone

Kapetan mlade hrvatske nogometne reprezentacije 21-godišnji Alen Halilović, koji se ozlijedio prije mjesec dana, u petak će u Madridu proći operaciju zgloba lijeve noge pa će izbivati s terena dva do tri mjeseca, priopćio je u nedjelju njegov klub Las Palmas.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Halilović se ozlijedio 17. rujna u prvenstvenoj utakmici protiv Athletic Bilbaa, kada je u 37. minuti na njega startao Raul Garcia.

"U petak će proći operacijski zahvat zgloba lijeve noge u klinici u Madridu. Bit će najmanje dva do tri mjeseca izvan terena", izvijestio klub s Kanarskih otoka na svojoj internetskoj stranici.

Halilovićeva jača noga je upravo lijeva pa su liječnici Las Palmasa i hrvatske reprezentacije procijenili kako je bolje da bude podvrgnut operativnom zahvatu.

Ofenzivni nogometaš je ozlijeđen nakon dobrog otvaranja sezone koju je počeo u udarnoj postavi Las Palmasa u utakmicama protiv Valencije, Malage i Athletica. Ljetos mu je izbornik U-21 reprezentacije Nenad Gračan dao kapetansku vrpcu koju je nakon odlaska u A reprezentaciju ostavio vezni Mario Pašalić.

Ove sezone je Halilović je upisao tri asistencije, jednu za Las Palmas i dvije za Hrvatsku U-21 u pobjedi od 3-0 u Moldaviji.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider