Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pojedini šokirani odabirom

Mlada zvijezda Uniteda otkrila tetovaže, navijači zbunjeni: "Zašto bi netko to tetovirao?!"

Alejandro Garnacho ima na sebi tetovažu posvećenu seriji „Zakon braće“, fanovi su zbunjeni.

Alejandro Garnacho (Foto: Screenshot)

Mlada zvijezda Manchester Uniteda Alejandro Garnacho objavio je fotografiju s posjeta studiju za tetoviranje, a navijači su zbunjeni motivima koje ima tetovirane.

Objavio je fotografiju sa svojeg posljednjeg tetoviranja, a mnogi navijači tek sad primijetili su neobične motive koje odlučio ovjekovječiti na vlastitu tijelu. Naime, ima motive posvećene televizijskoj seriji „Zakon braće“, koja je svojedobno bila jako popularna, ali smatraju navijači, ne tako da bi netko tetovirao likove na vlastito tijelo.

Na ruci ima tetoviranu zatvorsku ogradu i glavnog lika Michaela Scofielda, ali to je samo jedna od niza tetovaža koje ima. Na nozi ima omiljeni animirani lik, Kapetana Tsubasa, japansku mangu koja je smještena u nogometni svijet.

Likovi iz serija i animiranih filmova

Ima veliku tetovažu glumice Millie Bobby Brown, popularne „Sedam“ iz još popularnije serije Stranger Things. Uz sve gore navedeno tetovirao je i ostale popularne likove iz svoje, izgleda, najdraže serije, Lincolna Burrowsa i Theodorea „T-Bag“ Bagwella.

Alejandro Garnacho Alejandro Garnacho (Foto: Screenshot)

Argentinski tinejdžer još je bio klinac dok je „Zakon braće“ žario i palio TV ekranima pa su zato mnogi navijači valjda zbunjeni. Ovako su reagirali na društvenim mrežama:

"Nisu mi jasni likovi iz Zakona braće. Je li moguće da je to tetovirao, zar doista ima T-Baga tetoviranog“, pišu mnogi zbunjeni zašto bi netko tetovirao fikcijskog vođu arijevske bande u američkom zatvoru.

"Zašto glavni lik Michael Scofield izgleda kao Phil Jones“, šale se drugi.

Alejandro Garnacho Alejandro Garnacho (Foto: Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider