Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"
Nogomet
procurio iznos

VIDEO Poznato koliko Arapi nude Modriću: Mogao bi zarađivati bogatstvo do svoje četrdesete!

Al Nassr nudi Luki Modriću ugovor od 40 milijuna eura na dvije godine.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić rekao je kako bi najradije zaključio karijeru u Real Madridu i zato je već odbio ponudu saudijskog Al Nassra, koji je nedavno doveo njegova starog prijatelja Cristiana Ronalda.

Arapi su Portugalcu isplatili godišnju gažu od rekordnih 200 milijuna eura, a španjolski novinari sad otkrivaju koliko su ponudili hrvatskom veznjaku.

Luka Modrić VIDEO Pogledajte kako izgleda Modrićev ritual prije ulaska u igru: Jedan detalj privukao pažnju divider

Kao Bogdanović u NBA-u

Deset puta manje po sezoni, odnosno ukupno 40 milijuna eura na dvije godine, što bi ga na pragu ulaska u peto desetljeće života učinilo najbolje plaćenim hrvatskim sportašem. Odnosno, izjednačilo bi ga na vrhu s Bojanom Bogdanovićem, koji će sljedeće sezone toliko zarađivati u NBA-u.

Modrićevi pregovori u Madridu nisu konkretno ni počeli, međutim Luka u Realu trenutačno zarađuje između osam i deset milijuna eura godišnje, a u slučaju novog produljenja vjerojatno će potpisati i za manje, a ovako bi imao osigurano više nego dvostruko na iduće dvije godine.

Pregovori u Madridu još nisu počeli

Signali koji dolaze iz Madrida od Florentina Pereza i Josea Angela Sancheza, koji planiraju momčad za sljedeću sezonu, još su nejasni po produženju s veteranima Modrićem, Kroosom i Benzemom, a sve se glasnije priča o dolasku Judea Bellinghama iz Dortmunda u velikom transferu.

Luka Modrić VIDEO Luka Modrić oduševio golčinom, suigrači se držali za glavu divider

Ramon Alvarez de Mon na svojem je kanalu na YouTubeu otkrio kako Luka ima opciju u Al Nassru u slučaju da se situacija s novim ugovorom u Madridu ne odvije po njegovu planu. O njoj će se, javljaju španjolski mediji, razgovarati u sljedećih nekoliko dana, a Perez će navodno odluku donijeti ubrzo iz poštovanja prema Lukinom minulom stažu u klubu.

S Modrićem u paketu Al Nassr bi rado doveo i Edena Hazarda, tvrdi isti izvor...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider