Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVAKA ČAST

VIDEO Ajax pokazao što znači biti veliki klub: Pogledajte načine na koji su se oprostili od srpske legende i pojačanja Arsenala

Redove Ajaxa napustili su sad već legendarni Dušan Tadić, ali i branič Jurrien Timber.

Jurrien Timber i Dušan Tadić (Foto: Guliver Images)

Pet godina nakon što je u Amsterdam stigao kao dotadašnji igrač Southamptona, Dušan Tadić odlučio je napustiti Ajax, postavši kroz tih pet godina možda i njihov najbolji igrač u ovom stoljeću.

34-godišnji Tadić za Kopljanike je odigrao 241 utakmicu, postigavši 105 pogodaka uz 112 podijeljenih asistencija. Također je bio i kapetan momčadi te je do danas bio posljednji preostali član polufinalista Lige prvaka iz sezone 2018./19.

Tadić nije otkrio razloge napuštanja momčadi, no vidjelo se kako je to odluka koju je teško donio. Još uvijek se ne zna gdje će nastaviti karijeru.

Ajax se od njega oprostio kao što se od legende i treba oprostiti.

Jurrien Timber je napustio Ajax da bi karijeru nastavio u Arsenalu, a klub se oprostio od njega serijom videa, gdje su već u prvom, izuzetno emotivnom, naveli kako je inspirirao njihovu mladost te da ne sumnjaju da će isto to napraviti u Londonu.

Na kraju teksta možete vidjeti još dvije prekrasne objave koja smo odabrali podijeliti s vama, a kojima je Ajax odao priznanje svom mladom nogometašu. 22-godišnji Timber za Ajax je odigrao ukupno 121 utakmicu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider