Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
derbi na Poljudu

Stvarno je pretjerao: Trener Hajduka uoči Dinama izbacio prvog strijelca

Na Poljudu uoči dolaska Dinama prava šok-terapija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Joan Carrillo odlučio je malo prodrmati svoju momčad uoči subotnjeg derbija protiv Dinama. Trener Hajduka privremeno je iz prve momčadi udaljio prvog strijelca Hajduka u dosadašnjem dijelu prvenstva, Ahmeda Saida.

Mnogi pozdravljaju ovaj potez jer se Saidovo ime prečesto povlačilo u medijima zbog nepodopština. Najviše navijači pamte ono otimanje lopte Anti Ercegu protiv Evertona kada je suigraču uskratio izvođenje najstrože kazne koju na očaj 33 tisuće gledatelja nije uspio realizirati.

Znao je Said neprimjereno gestikulirati kada bi ga Carrillo izvadio iz igre, a ove sezone je procurila i priča o fizičkom sukobu s vratarom Danteom Stipicom koji je spriječen u posljednji trenutak. Sjećamo se i incidenta s napadačem Istre Radonjićem koji tvrdi da ga je Ganac čak i pljunuo, ali je napadač Hajduka to demantirao.

Opet je navijače Said naživcirao u nedjeljnoj utakmici protiv Cibalije. U čistoj situaciji za gol nije htio dodati lopti Ercegu nego je opalio s 20 metara. Bila je to jedna od onih situacija u kojoj bi predaja lopte suigraču značila siguran pogodak, ali Said je bio prilično sebičan i, pogađate, opet nije zabio.

Ne znamo je li nakon susreta bilo novog sukoba u svlačionici zbog kojeg se Carrillo odlučio na ovakav potez ili je Katalonac jednostavno odlučio na primjeru Saida prodrmati momčad uoči derbija. No ako znamo da su ozlijeđeni Futacs i njegova zamjena Hugo Almeida, te da je Ohandza jedini napadač, trener Bijelih je očito smatrao kako je za svlačionicu bolje da Saida nema neko vrijeme u prvoj ekipi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider