Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Agent sletio u Kataloniju

Top klubovi pod uzbunom: Otvoreni razgovori o transferu velike zvijezde Barce, u igri nekoliko opcija

Agent Philippea Coutinha stigao je u Barcelonu na razgovore o potencijalnom odlasku Brazilca, prenose španjolski mediji.

Philippe Coutinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Aktualni prvak Španjolske još uvijek ima nekoliko nerazjašnjenih stvari uoči početka nove sezone. Barcelona je ustrajna u prodaji Philippea Coutinha, koji u 18 mjeseci nije uspio ostaviti utisak otkako je doveden iz Liverpoola za vrtoglavih 142 milijuna funti.

Coutinhov predstavnik Giuliano Bertolucci sletio je u Kataloniju u srijedu ujutro kako bi započeo razgovore o njegovom transferu. Bertolucci je stigao u Španjolsku nakon razgovora s PSG-om, jer je njegov klijent ponuđen kao dio potencijalnog posla koji bi vratio Neymara na Camp Nou.

Barca je poslala ponudu od 100 milijuna eura plus Coutinha za Neymara, ali i opcija priključivanja bivše zvijezde Liverpoola francuskom klubu kao zaseban posao još uvijek postoji. Druga opcija je odlazak na posudbu u Bayern München s mogućnošću otkupa.

Španjolci bi mogli biti otvoreni za ovo rješenje budući da se žele riješiti jedne od svojih najvećih zvijezda i igrača s ponajvećom plaćom u klubu.

Lionel Messi (Foto: AFP) Trener Barce otkrio lošu vijest za start sezone: ''Volio bih kad bi Messi još bio na odmoru, ali...'' divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider