Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
razbjesnio čelnike PSG-a

Nakon šokantnog ispadanja PSG-a u Ligi prvaka otišao utopiti tugu u noćnom klubu

Adrien Rabiot uhvaćen je u noćnom klubu kako se dobro zabavlja svega nekoliko sati nakon šokantnog ispadanja PSG-a iz Lige prvaka.

Rabiot slavi gol (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako na ljeto kada mu ističe ugovor napušta redove PSG-a, Adrien Rabiot potrudio se da dodatno razljuti svoje još uvijek aktualne poslodavce. Mladi veznjak razbjesnio je sportskog direktora kluba Antera Henriquea odlaskom u noćni klub odmah nakon što je PSG eliminiran iz Lige prvaka nakon šokantnog 3:1 domaćeg poraza u uzvratnoj utakmici osmine finala protiv Manchester Uniteda.

Rabiot se svojim izlaskom pohvalio na društvenim mrežama, što je izazvalo bijes čelnika, ali i brojnih navijača pariškog kluba.

"Njegovo ponašanje je neprihvatljivo i pokazuje nepoštovanje prema klubu, suigračima i navijačima. On do 30. lipnja ostaje član momčadi", rekao je Henrique za RMC Sport.

Rabiot nije zaigrao za PSG od 11. prosinca, nakon čega je njegov odnos s trenerom i upravom klupa u potpunosti narušena. Iako je možda i najbolje riješenje u veznom redu za francusku momčad, Rabiot ni u jednom trenutku nakon prosinca nije bio u planovima trenera Thomasa Tuchela.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider