Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kako je to moguće?!

Igrač PSG-a otkrio nevjerojatnu stvar iz onog čudesnog preokreta

Podvig Barcelone ostat će upamćen kao jedan od najvećih povrataka u povijesti nogometa i sporta uopće.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na klupskom nogometu prolaz Barcelone protiv PSG-a nakon poraza od 4:0 u prvoj utakmici još će dugo vremena ostati kao nešto impresivno u svakom pogledu.

Nitko nikad nije izborio prolaz u iduću fazu nakon tako teško poraza kao što je 4:0, a Barci je to uspjelo nakon što su potpuno nadigrali PSG.

Navijači pariškog kluba nisu dobro podnijeli takav rasplet pa je na povratku momčadi bilo ružnih scena. Rane su još uvijek svježe, a da još neko vrijeme ne zacijele "pobrinuo" se Adrien Rabiot.

Ovaj 22-godišnji francuski reprezentativac otkrio je da je na Camp Nou istrčao s - plućnom infekcijom.

"Da, igrao sam s plućnom infekcijom. Bilo je dosta teško, ali zbilja sam želio igrati tu utakmicu. Sad to mogu priznati jer nisam bio 100 posto siguran o čemu se radi, a kad sagledam cijelu situaciju, možda bi bilo bolje da je umjesto mene igrao netko drugi", izjavio je Rabiot koji je zajedno s Marcom Verrattijem i Blaiseom Matuidijem držao sredinu terena.

Debakl liječničke službe

Trener PSG-a Unai Emery na klupi je ostavio Argentince Javiera Pastorea i Angela Di Mariju koji su obojica mogli pokriti Rabiotovu poziciju.

Nakon ovog Rabiotova priznanja logično je zapitati se kako je moguće da se jednom takvom klubu može dogoditi da igra bolestan igrač.

Odgovor na to pitanje morat će dati liječnička služba koja je glavni krivac za to što nije na vrijeme uočila zdravstvene problema kod mladog veznjaka, jednog od najlošijih aktera s tog dvoboja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider