Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prerano propao

Legenda izašla na San Siro i dobila ovacije: Adriano uživao u gaženju Milana

Brazilac Adriano gledao je veliku pobjedu Intera nad Milanom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Milanu je sinoć Inter s 3:0 pregazio gradskog rivala u polufinalu Talijanskog kupa. U finalu će igrati protiv boljeg iz susreta Juventusa i Fiorentine.

Derby della Madonnina gledao je na tribinama i legendarni brazilski nogometaš Adriano. Ljubimac Interovih navijača dobio je ovacije i skandiranja, a on im je od srca zahvaljivao.

Od sreće je pucao i pred kraj susreta kada ga je kamera opet uhvatila, pa se u prijenosu moglo jasno vidjeti koliko uživa u visokoj pobjedi Intera protiv Milana.

Lijepo je bilo vidjeti 40-godišnjeg Adriana u ovakvom izdanju. Posljednjih su godina iz Brazila stizale samo vijesti kada bi ga uhvatili alkoholiziranog, kao prije dvije godine na karnevalu u rodnom Rio de Janeiru, kada nije mogao ni hodati.

Adriano se službeno oprostio od nogometa 2016. godine, no zadnju pravu sezonu imao je još 2010. godine. Oprostio se s 34 godine, ali te 2010. je imao tek 28 godina. Zabio je tada 15 pogodaka za Flamengo.

Sve nakon toga bili su mučenje i sezone s nekoliko nastupa te pokojim pogotkom. Rekli bismo - klasična priča velikog brazilskog talenta koji je mogao trajati duže na vrhunskom nivou da je živio sportskim životom.

Ono po čemu ćemo ga pamtiti su one sezone u Interu, s kojim je uzeo četiri naslova prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider