Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nesuđeni junak iz 1999.

Idol riječkih navijača za Novu TV: ''Titula bez ijedne mrlje, koju smo svi dočekali osim...''

Jedan od onih koji je emotivno i teško proživljavao svaku minutu utakmice na Rujevici je i Admir Hasančić, veliki ljubimac Rijekinih navijača i nesuđeni junak iz '99.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Admir Hasančić je s našim reporterom Milanom Stjeljom posjetio Kantridu, prisjetio se trenutaka kada mu je neopravdano poništen pogodak vrijedan naslova prvaka, ali i pustio suzu na spomen poginulog suigrača Gorana Brajkovića.

''Sjećam se tog pogotka kao da sam sad na terenu, kao da ide taj centaršut i moja lijeva noga posprema loptu u mrežu. Samo mi taj trenutak na koji sam naviknuo svoje navijače. Svaki moj gol je bio ispraćen trkom prema navijačima'', rekao je Hasančić te nastavio:

''Međutim, dogodilo se što se dogodilo. Sad smo konačno dočekali, slavit ćemo noćima ako bude trebalo. Zaslužena titula bez ijedne mrlje. Napokon da je Rijeka uzela tu titulu. Napokon da smo svi to dočekali, osim jedino mog suigrača...''

Emotivan slom na prisjećanje bivšeg suigrača koji je prije dvije godine poginuo u prometnoj nesreći u 37. godini života, Hasančić je proživio pred sinom Mirzom koji je rođen upravo te '99 godine.

Kako ti je bilo vidjeti oca ovako emotivnog. Je li to često ili je možda prvi put?

"Nije često, izgleda da je to samo na Kantridi ovdje. Prvi put ga vidim da plače'', rekao je sin Mirza.

Popularni "Haso" jedan je od idola Rijekinih navijača, sigurno jedan od kultnih igrača u povijesti HNL-a, ali i čovjek koji je sa svojom Rijekom konačno dočekao prvi naslov prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider