Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrtoglavi iznosi

Abramovič sjeo s Messijevim ocem i rekao: Nudim tvom sinu 7 milijuna kuna tjedno!

Ukoliko doista dođe do toga da Messi zatraži odlazak s Nou Campa, Chelsea će na stol morati staviti više od 110 milijuna funti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako je za vjerovati onom što prenosi The Sun, ruski milijarder i vlasnik Chelseaja Roman Abramovič odlučio je pod svaku cijenu na Stamford Bridge dovesti ponajboljeg igrača svih vremena Lionela Messija.

Abramovič je navodno na svojoj superjahti The Eclipse ugostio Messijevog oca Jorgea, ispred kojeg je stavio teško odoljivu ponudu u kojoj je rečeno da će Lionel kao igrač Chelseaja zarađivati 800 tisuća funti tjedno, što izraženo u kunama iznosi - sedam milijuna!

Podsjetimo, Messija i njegovog oca Jorgea sud u Barceloni je u srijedu proglasio krivima zbog utaje poreza, te je obojici izrekao zatvorsku kaznu u trajanju od 21 mjeseca.

Ipak, Messijevi neće kaznu služiti iza rešetaka jer po tamošnjem zakonu kazna za slične prekršaje ispod dvije godine se može odraditi i uvjetno.

Novinar The Suna u nastavku tvrdi da je upravo taj detalj ključan za uspješne pregovore jer je, tako barem navodi, Argentinac vrlo nezadovoljan podrškom koju mu je klub pružio.

Pa ako Messi doista od svoje uprave zatraži raskid braka, nastavlja, Chelsea će morati Barceloni na račun uplatiti više od 110 milijuna funti, ali i iz posla izgurati Manchester City jer i tamošnji vlasnici pažljivo prate razvoj situacije.

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider