Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
od new yorka do dubrovnika

Sa svih strana Hrvatske i svijeta: Pogledajte zanimljivu kartu Hajdukovih navijača

Hajdukovi navijači žestoko rade na svom svetom cilju - otkupu dionica voljenog kluba.

Karta Društava prijatelja Hajduka koji su osigurali ime u tematskom parku

Ovog proljeća u blizini stadiona Poljud kreće gradnja tematskog parka za sve navijače Hajduka, u sklopu kojeg će se na pločicama naći imena i prezimena svih navijača koji u projektu ‘Za sva vrimena’ za otkup dionica voljeg kluba doniraju iznos od 7.500 kuna.

Osim pojedinačnih navijača, u akciju su se uključila i brojna Društva prijatelja Hajduka diljem Hrvatske, ali i svijeta, o čemu je izvijestila udruga Naš Hajduk, vlasnici 24.53% dionica Hajduka.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Projekt „Za sva vrimena“ iz dana u dan broji sve više sudionika, a posebno je velik odaziv među Društvima prijatelja Hajduka (DPH) u Hrvatskoj, ali i Europi i svijetu. U posljednjih nekoliko mjeseci svoje mjesto u tematskom parku osigurala su Društva prijatelja Hajduka iz New Yorka, Züricha, Omiša, Brela, Obrovca, Baške Vode i Podgore.

"Ovo je dokaz veličine Hajduka kao kluba, ali i navijača, koji se iz dana u dan uključuju u projekt jer su svjesni da je ovo jedini način da Hajduk ostane naš – za sva vrimena! Nadalje, važno je napomenuti da je za uspjeh projekta, osim grupnih uplata DPH-ova, nužno i osobno uključenje što više članova putem mjesečnih donacija (27, 50, 91 ili 150 kn). Još jednom pozivam navijače da se priključe vojsci donatora koji će sutra s ponosom reći da su sudjelovali u ovoj važnoj etapi života Kluba", kazao je Tomislav Mikulić iz Našeg Hajduka.

Svi koji se uključe u projekt imat će mogućnost upisati svoje ime uz Hajduk, ali, još važnije, bit će dio generacije koja ima veliku odgovornost i zadatak da Hajduk ostane naš – za sva vrimena!

Popis DPH-ova koji su dosad osigurali svoje mjesto u tematskom parku možete pogledati na poveznici, a donator možete postati putem internetske stranice ili osobnim dolaskom u Odjel za članstvo na Poljudu."
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider