Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Splitska policija dala upute BBB-ima: Čekamo vas...

Policijska uprava (PU) splitsko-dalmatinske županije pozvala je navijače zagrebačkog Dinama da najkasnije do 15,30 sati stignu do naplatne postaje Dugopolje na autocesti A1 odakle će pod policijskom pratnjom biti usmjereni do stadiona Poljud koji je udaljen 15 kilometara od te naplatne postaje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Policijski službenici PU splitsko-dalmatinske vršit će prihvat organiziranih i neorganiziranih skupina navijača NK Dinama na izlazu s autoceste A1 - naplatna postaja Dugopolje. U tu svrhu, neposredno prije same naplatne postaje Dugopolje vršit će se posebna regulacija prometa', priopćila je danas PU splitsko-dalmatinska.

>> Jurčić: Ako ćemo se nadigravati, naše šanse rastu

>> Špaco za pomoć moli nogometne masone

Splitska policija preporuča navijačima Dinama koji će organizirano ili neorganizirano putovati prema Splitu da u dolasku koriste autocestu A1.

U policijskom priopćenju gledatelje se upozorava da je zabranjeno unošenje i korištenje pirotehničkih sredstava na stadion

'Ukoliko gostujući navijači za dolazak budu koristili neke od drugih cestovnih pravaca, preporučamo da u dolasku pravovremeno ranije pristupe na navedenu lokaciju', navodi se u priopćenju.

Naglašava se kako će sve organizirane skupine Dinamovih navijača koje u dolasku budu pod policijskom pratnjom biti proslijeđene izravno na stadion gdje utakmica počiinje u 17,30 sati.

'Za sve ostale navijače koji budu putovali neorganizirano osobnim ili kombi vozilima, osiguran je parking pod policijskim nadzorom u gospodarskoj zoni Dugopolje, odakle je organiziran prijevoz autobusima splitskog javnog gradskog prijevoza do stadiona Poljud i natrag', objašnjava PU splitsko-dalmatinska.

Službenici policije će sukladno članku 53 Zakona o policiji, prije, za vrijeme odigravanja i nakon utakmice Hajduk - Dinamo vršiti snimanje stadiona Poljud i prilaznih pravaca, najavila je PU splitsko-dalmatinska.

U policijskom priopćenju gledatelje se upozorava da je zabranjeno unošenje i korištenje pirotehničkih sredstava na stadion, te da je osobama posjetiteljima ili osobama koje se kreću prema stadionu zabranjeno nošenje oružja ili predmeta pogodnih za nanošenje ozljeda, a nije dozvoljeno ni nošenje alkoholnih pića.

Policija je također pozvala gledatelje da na utakmicu ne nose kišobrane, upaljače, plastične boce, torbe i ruksake jer se neće dozvoliti njihovo unošenje na stadion. Također se upozorava da neće biti dozvoljeno niti unošenje zastava na drvenim, metalnim i plastičnim štapovima.(I.Š./Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider