Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

'Među navijačima Dinama samo je 5 posto huligana'

U povodu utakmice između Dinama i Temišvara pred praznim tribinama, potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič tvrdi kako je takva kazna bila potpuno očekivana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Iskreno vjerujem da će se prvo svi navijači Dinama ujediniti sada - i nije svako zlo za zlo - ako se ujedine i donesu nakon toga zaključke da je potrebno pokazati da nisu huligani, a huligana ima pet posto ili manje, sve ostalo su navijači, onda će ova ružna mjera ipak imati za posljedicu nešto dobro', rekla je odgovorila je Đurđa Adlešić na novinarsko pitanje kako komentira to što će se utakmica igrati bez navijača i najavu navijača Dinama da će se okupiti na Dolcu kako bi dokazali da oni nisu huligani.

Đurđa Adlešič također je rekla kako je prilično dugo upozoravala na to da se 'ne inatimo nikom drugom, nego sami sebi'.

'Odavno za nas nemaju sluha vani i bilo je pitanje kada će nam se dogoditi ova ili neka stroža kazna', izjavila je.

'Kad usporedim stanje navijačkih skupina u našem okruženju, ne želim im se dodvoriti, ali pogledajte Bosnu i Hercegovinu, pogledajte Srbiju - vidjet ćete da kod nas stanje još uvijek nije takvo da bismo ga proglasili krajnje zabrinjavajućim. Ono jest loše i zahtijeva intervenciju, ali je dobro da smo s intervencijama i sa svim krenuli ipak na vrijeme', zaključila je potpredsjednica vlade Đurđa Adlešič komentirajući danas novinarima utakmicu između Dinama i Temišvara, koja će se igrati bez navijača.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider