FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
OČEKIVANO NEZADOVOLJSTVO

Zhangov tim bijesan nakon meča protiv Hrgovića: "Bila je to vrlo laka borba za presuditi, suce treba istražiti"

Ne čudi nas nezadovoljstvo koje dolazi od strane Zhilei Zhanga i njegova tima nakon poraza u neizvjesnom meču.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Budući da su suci nakon 12 rundi akcije u ringu meč Filipa Hrgovića i Zhilei Zhanga presudili u korist hrvatskog boksača, bilo je jasno da će s druge strane dolaziti nezadovoljstvo.

gol expired Filipu Hrgoviću pobjeda nije poklonjena, no ne treba skrivati probleme u njegovoj izvedbi divider

Isto je pokazala i publika u dvorani odmah nakon meča iako pogled na statistiku govori kako je Hrgović bio bolji upravo onoliko koliko mu je za pobjedu bilo potrebno.

Zhang je krenuo dalje

Tko gubi, uvijek ima pravo ljutiti se iako je sam kineski boksač, ako ćemo se voditi njegovim izjavama, sve primio poput sportaša.

"Čim sam izašao iz ringa, taj je meč za mene bio povijest. Jako sam se želio boriti za svjetsku titulu, no prije svega volim pružiti uzbudljive mečeve boksačkim fanovima diljem svijeta", rekao je Zhang, koji već gleda prema idućim izazovima.

Zato maksimalna ljutnja dolazi od strane onih koji se brinu za njegovu karijeru, a posebno je tu izravan bio njegov trener, Shaun George.

Trener traži poštenje i istragu sudaca

"Ovo je bila laka borba za presuditi. Ja sam imao 115-112 za Zhileija, sedam rundi je dobio, s tim da je prva za dodatni bod zbog brojanja", rekao je George, dodavši:

"Ove suce treba istražiti. Zhang i Hrgović su obojica bili odlični, no poštenje treba biti na prvom mjestu, a ova odluka nije poštena. Zhilei je zaslužio pobjedu. On bi se trebao boriti za svjetsku titulu."

gol expired Hrgović stigao u Zagreb: Zahvalio Babiću i otkrio da će se ove godine opet boriti divider

Ipak, dobre vijesti za Zhanga iznio je jedan od članova njegova menadžmenta. On je otkrio kako je interes za njim u Kini izuzetno porastao, da je gledanost meča bila velika, a da je samo izjava nakon meča objavljena na njegovu profilu na Twitteru dosegla više od tri milijuna gledanja.

Dakle, jasno je kako bi Zhang idući meč prvi put u profesionalnoj karijeri mogao odraditi u domovini. Neovisno o tome tko će mu biti protivnik, u takvim okolnostima on bi mogao biti "money fight", pa bi i zainteresiranih itekako moglo biti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider