FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
zadovoljan je

Hrgovićev trener zagrmio i otkrio: "Sudac je skoro uništio meč, a Filip ide na Usika!"

Filip Hrgović prema svemu ide po pojas prvaka svijeta.

Filip Hrgović (Foto: Afp)

Hrvatski teškaš Filip Hrgović u svom je 16. nastupu u profesionalnoj boksačkoj karijeri ostvario i 16. pobjedu. On je u Londonu tehničkim nokautom u 12. rundi svladao Australca Demseya McKeana.

Hrgović je dominirao prvom polovicom borbe da bi se u drugoj polovici orijentirao na čuvanje stečene prednosti. U nekoliko je navrata 31-godišnji Zagrepčanin imao svog godinu dana starijeg suparnika na konopcima, ali McKean se uspijevao održati na nogama hvatanjem u klinč.

Meč je komentirao i Yousef Hasan, trener Filipa Hrgovića.

"Zadovoljan sam na kraju samim prekidom, tražili smo od Filipa to poslije četvrte runde, bila je to prilika da ga i u petoj završi", rekao je za RTL i dodao:

Filip Hrgović Filip Hrgović tehničkim nokautom pobijedio dosad neporaženog Australca i sad čeka priliku karijere! divider

"Međutim, Australac stanuje u Londonu, ima poštovanje od sudaca i publike. Sudac je skoro uništio borbu, stalno je Australac držao konop, to je veliki prekršaj u boksu, sudac ga je puštao. Navijači su vikali da je ovo hrvanje. Na kraju se umorio i nije mogao izdržati."

Hrga je bio spreman na 12 rundi.

"Tu smo vidjeli da Filip opet može 12 rundi, eno ga u svlačionici, pitao sam ga može li još par rundi odraditi, rekao je da može. Tražili smo nokaut, nama ne igra drugo nego prekid. Ti ako ga ne završiš, ostavljaš nezadovoljstvo kod drugih koji te gledaju.

Hrgović mora ići na svjetsku titulu, to će i protivnici gledati. Sljedeći meč je protiv Usika, ako Usik pobijedi Duboiosa, ovaj meč će gledati i Usik pa je dobro što ga je nokautirao", rekao je Hrgovićev trener.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider