FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
najseksepilnija mma borkinja?

Povratak atraktivne borkinje koji će najprije obradovati mušku populaciju MMA fanova

UFC je nagovorio da se nakon gotovo godine i pol dana u oktogon vrati jedna od najseksepilnijih borkinja današnjice.

Aleksandra Albu (Screenshot)

Gotovo godinu i pol dana nakon što je posljednji put ušla u oktogon, u njega se vraća jedna od najzanimljivijih, najatraktivnijih, ali i najseksepilnijih borkinja na UFC-ovu rosteru. Aleksandra Albu 28-godišnja je ruska borkinja, rođena u Moldaviji, a u dosadašnjem dijelu svoje kratke MMA karijere ima tri pobjede i nijedan poraz.

Mnogi je smatraju najzgodnijom borkinjom u svijetu slobodne borbe, no o ukusima se ne raspravlja. Činjenica je da je atraktivna i da ju veliki broj njezinih fanova na Instagramu i ostalim društvenim mrežama ne prati zbog sjajne udaračke tehnike, već seksi fotografija i videa koje objavljuje svako malo.

"Objavljujem ono što ja želim i nije me briga za tuđe mišljenje", rekla je svojevremeno Albu.

No vratimo se njezinim borilačkim vještinama. Baza njezina stila je karate, u kojem se prije i natjecala, te posjeduje crni pojas. Fizički je nevjerojatno pripremljena, jer se prije svega bavi crossfitom i bodybuildingom.

U tri pobjede koje je do sada ostvarila slavila je tehničkim nokautom, gušenjem i jednoglasnom sudačkom odlukom u posljednjem dvoboju. UFC joj je za 26. siječanj i event UFC 233 namijenio Emily Whitmire, koja je u najpoznatiju MMA organizaciju stigla preko šoua Ultimate Fighter.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@garasko

A post shared by Alexandra Albu (@stitchalbu) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider