FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pola minute i gotovo!

Nokaut kojeg ''nitko nije vidio'': Kontrom ''ugasio'' favorita!

Nevjerojatan nokaut vidjeli smo u drugoj najvažnijoj borbi na UFC Fight Night spektaklu u Stockholmu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči glavne borbe večeri između Alexandera Gustafssona i Glovera Teixeire, pred UFC fanove u Stockholmu izašli su također poluteškaši Volkan Oezdemir i Misha Cirkunov. Slavio je Švicarac koji je tek stigao u UFC iz Bellatora, a ovo mu je bila druga pobjeda u elitnoj MMA organizaciji.

Nakon što je svladao Ovincea St. Preuxa, Oezdemir je oduševio pobjedom protiv Latvijca Cirkunova kojeg je nokautirao za samo pola minute borbe. To je bio prvi poraz Cirkunova koji je imao četiri čiste pobjede zaredom od kada je stigao u oktogon 2015. godine i slovio je kao favorit.

Latvijac je serijom napao Oezdemira koji je uzvratio jednim kratkim krošeom koji se nije činio posebno opasnim, no odsjeo je iza uha Cirkunova koji se samo srušio. Komentatori u prijenosu Nove TV Vlado Boban i Zelg Galešić nisu se mogli načuditi kako je borba završila, jer taj kroše uistinu se nije mogao odmah uočiti.

Oezdemir je pokazao kako nije bez razloga brzo dobio poziciju petog poluteškaša na UFC-ovoj ljestvici te je najavio napad na titulu. No u poluteškoj je kategoriji tolika gužva da će se načekati.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider