FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
OPAKI UDARAC LAKTOM

VIDEO Srpski borac Duško Todorović teško nokautiran u UFC-ovom Octagonu

Za Duška Todorovića nije najbolje započelo odrađivanje drugog ugovora s najvećom svjetskom MMA promocijom.

Chidi Njokuani (Foto: UFC)

Trenutno ponajbolji MMA borac iz regije, Duško Todorović (11-3, 2-3 UFC) nije se proslavio u svom petom nastupu unutar UFC-ovog Octagona, ujedno prvom otkako je potpisao novi ugovor s promocijom. Poražen je nokautom krajem prve runde od Chidija Njokuanija.

Todorović je zapravo u borbi izgledao vrlo dobro. Pridržavao se taktike te je četiri i pol minute anulirao sve najveće opasnosti koje od njegovog protivnika prijete. No, dokazao je još jednom Njokuani kako mu za završiti borbu treba samo dijelić sekundu nepažnje protivnika.

Todorovića koštao trenutak nepažnje

Upravo to mu je Todorović dozvolio krajem prve runde, kad je tražio način nakon što bolje odraditi preostalo vrijeme, dok bodovno ne spremi prvu rundu u svoj džep. Ipak, kraj prve runde nije dočekao.

Morales vs. Medić VIDEO Srpski UFC borac Uroš Medić sjajnim nokautom došao do nove pobjede divider

Njokuani je pri izlasku iz klinča pronašao prostor za udarac desnim laktom. On je bio tako eksplozivan, snažan i precizan da je isti trenutak Todorovića poslao na pod. Primijetio je Njokuani kako je borac iz beogradskog Secutora potpuno izgubio orijentaciju te ga na podu nije niti napao, a prepoznao je to i sudac koji je prekinuo borbu.

Tako Todorović nije uspio doći do svoje najznačanije pobjede u karijeri, što bi slavlje nad Njokuanijem, koji je nakon uspješnog UFC debija stvorio svojevrsni hype, svakako bilo. Ovako je Chidi impresivnim potezom samo dodao temelje za pojačavanje hypea.

Kako je kraj borbe izgledao te na koji način je Njokuani pogodio spomenuti udarac, pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider