FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Prijenos na gol.hr-u

VIDEO Na sjajnom UFC-u 295 nećemo gledati Miočića i Jonesa, no njihova alternativa je također za ne propustiti

Ove nedjelje od četiri sata pratite UFC 295 u izravnom prijenosu na gol.hr-u i u snimci kasnije na Novoj TV.

Veličanstveni UFC 295 u New Yourku trebao je ovoga vikenda biti mjesto sudara Stipe Miočića i Jona Jonesa. Ali, iako je ta borba otpala ipak ćemo gledati borbu za naslov u teškoj kategoriji! Za pojas će se boriti Rus Sergej Pavlovič i Englez Tom Aspinall.

Pavlovič je trenirao cijelo vrijeme

Sjajni Sergej Pavlovič nije u New York upao tek nakon Jonesove ozljede. On je ovdje već planiran kao zamjena u slučaju nečije ozljede, bilo Jonesove, bilo Miočićeve.

"Pripremao sam se općenito. I za Jona Jonesa kao hrvača i za Stipu Miočića kao udarača dodavali smo neke naglaske. Pripremao sam se općenito za bilo kojeg protivnika, ali i za Toma smo napravili neke prilagodbe", rekao je Pavlovič na konferenciji za medije.

A Tom Aspinall u meč za naslov upao je nakon UFC-ove odluke da se Miočić treba boriti isključivo protiv Jonesa. Ali, Aspinall je zaslužio ovakvu priliku! On u UFC-u ima jedan jedini poraz, i to samo zbog ozljede!

Aspinall isto tvrdi da je spreman

"Njegov najveći problem u ovoj borbi je taj što nema nikog poput mene u teškoj kategoriji. Takav ne postoji. Nitko nije visok 196 cm i težak 118 kg a da se kreće kao ja. On može imati sve suvježbače na svijetu, ali ne može kopirati nekog poput mene.“

A glavna borba večeri bit će za naslov u poluteškoj kategoriji, između Jirija Prochazke i Alexa Pereire. Brazilac Pereira stigao je ovdje nakon velike karijere u kick-boksu, već je bio prvak u srednjoj kategoriji, i sad želi pokoriti i polutešku.

"Ovo je nešto jako posebno. Ovo je nagrada za sav moj trud otkad sam stigao u ovu organizaciju. Već sam bio prvak, a sad imam priliku opet se boriti za naslov i osvojiti još jedan pojas, u još jednoj kategoriji", rekao je Pereira, koji se nada drugoj tituli.

A njegov protivnik, češki samuraj Prochazka, već je bio prvak poluteške! Pa je zbog ozljede: viteški oslobodio titulu! I sad ponovno ide po nju.

"Za mene ovdje se ne radi samo o savršenstvu, nego i o tome da pružim pravu akciju. To je moja ideja: prikazati svoju najbolju izvedbu! I tako svaki put", riječi su Prochazke

Prochazka i Pereira, sjajan sudar vrhunskih udarača, kao vrhunac večeri u New Yorku!

Gledajte uživo: u noći sa subote na nedjelju na Gol.hr-u! I u nedjelju navečer na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider